Skip to main content

Diensten

STUKADOORS- EN SIERPLEISTERWERK

Ieder type muur of plafond kan door onze stukadoors glad en vlak gemaakt worden, ook als er veel oneffenheden in zitten of als de muren bijvoorbeeld scheef zijn. Stukadoors- en sierpleisterwerk omvat diverse soorten stucwerk, waarbij verschillende korrelstructuren en korreldiktes mogelijk zijn. Sierpleister biedt veel mogelijkheden in oneindig veel kleuren, stijlen en uitvoeringen. Wij kunnen daardoor perfect inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Door de harde afwerking zullen beschadigingen nauwelijks meer voorkomen.

ORNAMENTEN EN SIERLIJSTEN

Desgewenst kunnen wij op plafonds en muren ornamenten en/of sierlijsten aanbrengen, waardoor het stucwerk een geheel eigen karakter krijgt. Met lijstwerk krijgt uw woning of bedrijfspand een sfeervolle en unieke uitstraling. Klassiek, landelijk, industrieel of strak design: alles is mogelijk! Onze stukadoors kunnen u voorbeelden laten zien van alle elementen en geven u graag een passend advies.

SPACKSPUITWERK

Steeds vaker wordt spackspuitwerk toegepast als een sterke en strakke wandafwerking, zowel in woonhuizen als in bedrijfspanden. Spackspuitwerk is veruit de voordeligste manier van sierpleister- en stucwerk. Stucjandoor Stucadoorsbedrijf kan u deze manier van afwerken dan ook ten zeerste aanbevelen. Er zijn talloze mogelijkheden qua grofheid en kleuren van spackspuitwerk.

ONDERHOUD

Stucadoorsbedrijf Stucjandoor heeft een groot assortiment aan producten voor het onderhoud van uw stucwerk en sierpleisterwerk. Het is ook mogelijk dit onderhoud periodiek door ons te laten uitvoeren. Op die manier blijft het stucwerk langer in perfecte staat en heeft u er geen omkijken meer naar. Vraagt u ons gerust om een vrijblijvend advies of prijsopgave.